🔥beperking

ondersteuning aan mensen met een beperking

de branding - waak vzw - ondersteuning aan mensen met een beperking

dienstverlening en ondersteuning aan mensen met een beperking

syndion is er voor jong en oud met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. jouw wensen en mogelijkheden zijn ons vertrekpunt.

ondersteuning van mensen met een beperking en hersenletsel swzz

swz ondersteunt mensen met een lichamelijke of meervoudige beperking en mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (nah) in alle fasen van hun leven.

boerderij voor mensen met een beperking in nieuwlekkerland

boerderij eben-haëzer biedt activiteiten voor mensen met een beperking in nieuw-lekkerland. wilt u meer weten? neem vrijblijvend contact met ons op.

🔎zorgboerderij 🔎rundveebedrijf

lidwina vzw maatwerkbedrijf inzet zonder beperking

een maatwerkbedrijf in regio kempen. gespecialiseerd in logistieke handelingen, food en non-food sector. hoogtechnologische krimp- en verpakkingsmachines

cosis hulp bij een verstandelijke of psychische beperking

verstandelijke of psychische beperking? cosis helpt je grip te krijgen op je leven. met ruim 200 locaties in groningen en drenthe zijn we dichtbij.

vereniging lfb, door en voor mensen met een beperking

abcdate is veilig daten met een verstandelijke beperking

abcdate vergoot de kans op liefde, geluk en vriendschap voor mensen met verstandelijke beperking!

🔎dating 🔎ontmoeting 🔎gratis datingsite 🔎verstandelijke beperking 🔎bijzonder datingsite 🔎daten 🔎relaties 🔎abcdate.nl 🔎netrex 🔎leer zelf online 🔎gratis daten 🔎online daten 🔎online dating

zorg voor mensen met verstandelijke beperking de rozelaar

wonen, zorg en werk voor mensen met een verstandelijke beperking. in barneveld, nijkerk, voorthuizen en putten. christelijke identiteit. lees meer.

🔎mensen 🔎met verstandelijke beperking

begeleiding licht verstandelijke beperking humanitas homerun

wij begeleiden jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking die problemen hebben met verschillende onderdelen van het leven. klik voor meer info!

sailwise aangepaste vakanties voor mensen met een bepe

sailwise is al meer dan 45 jaar de enige aanbieder in nederland van meerdaagse, uitdagende watersportactiviteiten en -vakanties voor mensen met een lichamelijke of zintuigelijke handicap, een verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel.

home ambiq, specialist licht verstandelijke beperking

behandeling en begeleiding van kinderen en (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking (lvb) in twente, ijsselland en drenthe.

🔎lvb 🔎orthopedagogiek 🔎orthopedagogisch 🔎opvoeden 🔎zelfstandig wonen 🔎wonen 🔎behandeling 🔎kinderen 🔎jongvolwassenen 🔎hengelo 🔎twente 🔎drenthe 🔎deventer 🔎diagnostiek 🔎ambiq

humanitas dmh begeleiding voor mensen met een verstandelijke be

humanitas dmh biedt begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking en/of gedragsprobleem. zij verdienen een waardevolle plek in onze samenleving.

stick together jaarlijks evenement voor kinderen met een beper

mundorado reizenbegeleide vakanties voor mensen met een lichamel

bent u reislustig, wilt u uw grenzen verleggen, maar voelt u zich hierin beperkt door uw lichamelijke handicap? dan bent u bij ons aan het juiste adre...

skiën met een verstandelijke beperking wintersport voor iedere

skiën met een verstandelijke beperking? uphill maakt wintersport toegankelijk voor iedereen met autisme, adhd of een andere speciale hulpvraag. skilessen

onderwijs en begeleiding aan kinderen en jongeren met een visuel

laat je inspireren door onze informatie voor leerkrachten, begeleiders en ouders

robert coppes voor mensen met een visuele beperking en bijkomend

onze bijzondere deskundigheid en specialistische ervaring zetten we in om mensen het leven te kunnen laten leven zoals zij dat zelf graag willen.

home :: cliëntenbelang amsterdam voor iedereen met een beperki

cliëntenbelang amsterdam is een onafhankelijke belangenbehartiger met een duidelijk doel: de kwaliteit van leven verbeteren van mensen met een psychische, lichamelijke of verstandelijke beperking, chronisch zieken, kwetsbare ouderen en mantelzorgers. wij behartigen de belangen op het gebied van zorg, welzijn, wonen, toegankelijkheid, vervoer, werk en inkomen. u, de cliënt staat hierbij centraal. en we gaan uit van uw kracht, niet uw beperking.

buitenhof reizen begeleide vakanties voor (jong)volwassenen met

onvergetelijke begeleide vakanties in binnen- en buitenland voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking.